Nőnapi nyereményjáték.

 

 

Tippelje meg, hogy hány nőt foglalkoztat az a cég, ahol a hölgy alkalmazottak száma a világ összes tőzsdei cége közül a legnagyobb! Ezt az alábbi oldalon név, email cím, valamint a tipp megadásával teheti meg.

 

A nyeremény: Sheryl Sandberg könyve, a Dobd be magad! Nők Több Szerepben (Lean In: Women, Work and the Will to Lead), amelyet kifejezetten a hölgyeknek írt, karrierjük előrelendítésének érdekében.

 

A játékban az nyer, aki a valós számhoz a legközelebbi tippet adja meg. Tippelni szerda, azaz 2015 (!) március 11-e éjfélig lehet. A játékban természetesen hölgyek és urak egyaránt részt vehetnek, az utóbbiak ajándékként használhatják ezt fel, a kiküldési címet kiválasztva.

 

A nyertest a megadott email címen értesítjük. A nyertes – ha élni kíván a nyeremény átvételének jogával – ezt követően megadja teljes nevét, illetve azt, hogy kinek a részére küldjük el a nyereményt, névvel és címmel. A nyertes neve (amely nem feltétlenül egyezik meg a kedvezményezett nevével) nyilvános, azt itt szerepeltetjük, és a nyertes ehhez hozzájárul. A játékban résztvevőknek ezen felül egy email-t küldünk, a játék végét követően, a helyes tippel, és a nyertes teljes nevével, további leveleket ezen listán nem fognak tőlünk kapni. Egy személy egy tippet adhat le. Egy email címmel egy tipp adható le. Fenntartjuk a jogot, hogy az azonos IP címről tippelőket kizárjuk a játékból. Adatvédemi elveink itt érthetőek el. Mivel a kérdésben feltett vállalat alkalmazottainak száma napi szinten folyamatosan változik, fenntartjuk a jogot, hogy az adatforrást és annak dátumát mi döntsük el. A játékban 18 éven felüli magyar magánszemélyek vehetnek részt. A játéknak egy nyertese van, aki a legközelebbi tippet adja meg a helyes válaszhoz. Ha két azonos ilyen tipp van, az a nyertes, akinek a tippje előbb érkezett ve. A technikai problémák, elküldött, de be nem érkezett tippekért nem vállalunk felelősséget. A nyereményt csak Magyarországon belülre postázzuk.