Intelligens Befektetés egy Jobb Jövőbe. Egyszerűen.

 

Kapj szofisztikált befektetési tanácsot, érj el magasabb hozamot, alacsony költségek mellett, miközben a társadalomra és a környezetre is pozitív hatást gyakorolsz.


A Blueopes egy digitális vagyonkezelési platformot fejlesztő fintech startup. Az oldalra látogatva nincs más dolgunk, mint a demo rendszer felhasználva megadni a befektetett összeggel eléri kívánt célt, és minden más rajtunk múlik. Összegtől függetlenül mindenki személyre szabott portfóliót kap, amit a rendszerünk folyamatosan kezel, újrasúlyozza és figyeli, hogy a célok teljesülnek-e. Sőt, kifejezetten olyan portfóliókat állítunk össze, ami megfelel a pozitív szűrésű Társadalom- és Környezettudatos Befektetések szabályainak. Élő szolgáltatás banki, befektetési szolgáltatói partnereinken keresztül vehető igénybe.

 

Befektetési módszertan

 

A Blueopes olyan diverzifikált befektetési portfóliókat alkalmaz, amelyben megtalálhatóak az állampapírok, részvények, ETF-ek. Az összeállítás és újrasúlyozás során a legkomolyabb akadémiai hátterű elméletek kerülnek implementálásra, miközben a személyes kockázati profilt és az adózással kapcsolatos hatékonyságot is figyelembe veszik.

 

Mindemellett a Blueopes a személyes értékprefenciákat is kiemelten fontosnak tartja és jelenleg tíz különböző kategória prioritási sorrendbe állíthatóságával lehetővé teszi, hogy az ügyfelek eldönthessék: mely területeket tartják igazán jelentőségteljesnek. A területek az alábbiak:

 

- Tiszta energia

- Tiszta víz

- Erdők védelme

- Női egyenjogúság a munkahelyen

- Kisebbségek egyenjogúsága a munkahelyen

- Organikus élelmiszerek

- Helyi közösségekkel való együttműködés

- Felelősségteljes, esélyelvű oktatás

- E-mobilitás

- Egészséges életmód

 

Az ún. ESG elemzés (Környezetvédelem, Társadalom, Felelős Vállalatirányítás analízise) nemcsak etikai kérdés, hanem megfelelő használat mellett komoly potenciális hozamnövelő tényező is.

 

A Blueopes előnyei:

 

+ Perszonalizált 

 

+ Alacsony költségszint

 

+ Automatizált

 

+ Biztonságos

 

+ Transzparens

 

+ Diverzifikált

 

+ Könnyű feliratkozás

 

A Blueopes mindenki számára ideális megoldást nyújt, aki három fő befektetési cél bármelyikéről szeretne gondoskodni ügyfeleinek:

 

- Nyugdíjcélú megtakarítás, vagy annyi pénzt gyűjteni, hogy többé ne kelljen (a pénzért)

- Gyűjtés komolyabb beruházás érdekében (pl. egy új ház vásárlása).

- Biztonsági tartalék képzése (pl. ha valaki elvesztené az állását.

 

 

www.blueopes.com